De derde kuur gestart (07-03)

Op de vooravond van Kenia nog even een berichtje. Brugge was geweldig. Heerlijk genoten van een mooie stad, kunnen proeven van het bourgondische leven en bijbehorende bieren in goed gezelschap. Morgenochtend vertrek ik met dochterlief naar de eerste grote reis… een avontuur…

Klaar voor het avontuur

De koffer is gepakt, handbagage staat klaar, medisch paspoort paraat evenals alle reisdocumenten. Morgen gaat het gebeuren: de eerste grote reis. Spannend vanwege het vliegen, het onbekende van het land, maar tegelijk zoveel om naar uit te kijken… mooie natuur, de dieren, het genieten van zo’n bijzondere vakantie met mijn dochter…. Onbetaalbaar!

Weer goede uitslagen
Afgelopen donderdag was ik voor controle in het ziekenhuis. Mijn bloed was als dat van iemand die volledig gezond is. Bovendien is sinds vorige week de pijn in mijn zij/rug helemaal weg. Als het dus inderdaad het longvlies is dat op de spieren drukt, betekent dit dat de tweede kuur ook goed is aangeslagen en dat het longvlies dus steeds soepeler wordt. Hopen dat dit voorlopig zo blijft en dat ik op die manier pijnvrij de vakantie-avonturen kan beleven. De uitslagen maakten dat ik afgelopen maandag aan mijn derde kuur mocht beginnen. Ik was nog wel even benieuwd naar het protocol; wanneer wordt er weer een scan gemaakt? Nou, in principe niet zolang ik geen klachten heb, maar sowieso over een maand of drie. Mogelijk dat ik dus na mijn reizen weer wat onderzoeken moet ondergaan. Maar nu eerst Kenia en Katwijk. Volgende controle is op 22 maart a.s.

Blog voor het reizen
Omdat ik me kan voorstellen dat veel van jullie vooral geďnteresseerd zijn in mijn medische zaken ben ik voor mijn reizen een separate blog gestart. Daarop kan ik niet alleen mijn verhalen kwijt, maar ook verschillende foto-albums. Mijn verslag over Brugge staat daar intussen op. Je vindt het op: http://houtjes.com/mijnreis/ Dus… wil je niets missen van mijn reisverhalen? Meld je dan nog even separaat aan voor die blog! Maar ook nu geldt: het is vrijblijvend. Dus voel je nergens toe verplicht!!

Zolang ik aan het reizen ben zal het hier wat stiller worden. Tenzij mijn medische situatie aanleiding is om hier iets te plaatsen…

Tot zover…. Wordt vervolgd…
liefs, Eva

Dit artikel werd gepubliceerd op: 08-03-2018 00:53