Posts uit 2011



Wat eraan vooraf ging

Een veertiger, in deze tijd, je kent het wel.... druk druk druk... volle agenda.... drukke baan, gezin, hobbies, hobbies van je kinderen.....

Met een baan, een gezin, een eigen (part-time) bedrijfje had ik de afgelopen jaren mijn handen al behoorlijk vol. Met mijn maatschappelijke betrokkenheid, liep mijn agenda nog veel voller dan menigeen zich kan voorstellen. Mensen in mijn omgeving vroegen zich vaak af waar ik mee bezig was en of ik het wel zou volhouden.


Maar in mijn beleving zei ik op je juiste momenten 'nee', koos ik dingen die mij over het algemeen energie teruggaven en kon ik juist mijn creatieve ei goed kwijt in de hulpvraag die ik accepteerde.

Met een jubileum van de kerk, met als topper een musical waarin ik met mijn zangachtergrond een coordinerende en uitvoerende rol speelde en direct daaraan sluitend het NK dammen, was mijn agenda de laatste 1,5 tot 2 jaar voller dan vol!

Het NK eindigde 16 april en ik had mijn gezin beloofd om de eerste 4 a 5 maanden geen extra dingen toe te zeggen. Eerst thuis orde op zaken, extra aandacht voor de kinderen, achterstallig kluswerk in en om huis wegwerken en extra rust nemen om ook maar eens gewoon simpelweg te genieten!

Dit artikel werd gepubliceerd op: 2011-05-26 11:25