Bijzondere bemoediging

Het herstel verloopt voorspoedig, mijn buurman is vriend van mijn ouders. Zijn bezoek zojuist had bijzondere boodschap

Op dit moment zit ik in de stoel naast het bed. De pijn is te verdragen dankzij mijn paracetmol spiegel, aangevuld met 5mg opiaat. Die schijn ik 6keer per etmaal te mogen hebben, maar zolang ik op tijd paracetmol neem heb ik dat niet nodig. Meestal vraag ik extra als ik merk dat ik krampachtig in bed lig of onvoldoende diep dooradem vanwege die doorgeknipte rib.

De artsen zijn zeer tevreden over hoe alles eruit ziet en over mijn herstel. Het infuus is inmiddels afgekoppeld. Wel heb ik nog 2 drains in mijn buik en een catheter. Maar zodra ik zelf kan lopen mag ik die ook af. In bed lig ik ook aan de voetpomp. Sokjes met luchtslangetjes die om beurt iedere 5 seconden oppompen. Dit is tegen trombose bedoeld. Zodra ik ga lopen is dat ook niet meer nodig.

Mijn nieuwe borst is zeer fraai gevormd. Best vreemd om de zwangerschapsstrepen van je buik op je borst terug te zien. Maar ergens ook wel mooi. Daardoor is mijn buik echter wel extreem strak!

Mijn buurman op de 2-persoonszaal is een vriend van mijn ouders. Mama heeft vorig jaar hun appartement gekocht. Ook dat is heel bijzonder om uitgerekend met hem samen op zaal te liggen. Extra bijzonder wordt het op het moment dat zijn predikant langs komt en met hem psalm 121 leest. Dat is geen toeval, dat is God's planning hoorde ik vorige week!

Zodra ik weer over mijn laptop beschik (als ik thuis ben) zal ik mogelijk nog wat uitgebreider verslag doen over de operatie en de tijd daarna. Voor nu is iedereen even getuige van het feit dat het eigenlijk best goed met me gaat, al zal ik de komende dagen gebukt door het leven gaan.... 

Vanuit Zwolle een hartelijke groet.

Dit artikel werd gepubliceerd op: 19-10-2012 15:41